ΛΕΥΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΟ PIANO ENSEMBLE PHILOXENIA

ΛΕΥΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΟ PIANO ENSEMBLE PHILOXENIA

Λίγα λόγια από καρδιάς…
Τα τελευταία χρόνια όλοι οι συνεργάτες στο Εργαστήρι Καλλιτεχνικής Παιδείας, τέτοιες μέρες, έχουμε μια έντονη δραστηριότητα με ποικίλες, αλλά κατά κάποιον τρόπο εθιμοτυπικές, χριστουγεννιάτικες παραστάσεις.
Τίποτα στον ορίζοντα δεν φανέρωνε κάποια αλλαγή για φέτος, ώσπου ήρθε μια πρόσκληση από το Κ.Ε.Δ.Δ.Υ. Ευβοίας, ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΦΟΡΟΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ να παρουσιάσουμε ένα μουσικό παραμύθι για τις σχολικές μονάδες Ειδικής Αγωγής.
Έτσι λοιπόν αυτά τα Χριστούγεννα έγιναν ξεχωριστά για εμάς, αφού σε ξεχωριστό ακροατήριο θα παρουσιαστούμε! Μια και δύο όπως λένε τα παραμύθια αλλά και η παντοτινή αλήθεια ψάξαμε να βρούμε τα πιο πλούσια σε συναισθήματα μουσικά κείμενα, τους πιο ευαίσθητους στίχους τραγουδιών, τα πιο ανάλαφρα βήματα χορού και τον πιο ζεστό Χιονάνθρωπο του κόσμου!
Φέραμε τα πιο καλά μας όργανα, τα πλουσιότερα δοξάρια μας, βάλαμε τα "βραδινά μας" κι ας είναι πρωινή παράσταση και χορδίσαμε από καρδιάς με στόχο αυτά τα Χριστούγεννα… να έρθουν νωρίτερα… Τρίτη και Είκοσι δύο, για αυτά τα συγκεκριμένα υπέροχα πλάσματα.
Για το PIANO ENSEMBLE PHILOXENIA και τους μουσικούς του φιλοξενούμενους αυτή η συναυλία είναι ξεχωριστά δύσκολη, γιατί προσδοκούμε να πούμε αλήθειες και να δηλώσουμε "ΠΑΡΟΝΤΕΣ" στην καθημερινότητα αυτών των παιδιών και των δασκάλων τους. Γι' αυτό το… "ΠΑΡΟΝΤΕΣ", σε αυτό το παραμύθι της μουσικής ζητάμε να το κάνουμε μαζί με εσάς ΠΡΑΞΗ!!!

Σας περιμένουμε! ΤΡΙΤΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 10 π.μ. ΣΧΟΛΗ ΠΕΖΙΚΟΥ

Εκ μέρους του Δ.Σ. του ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Βάνα Παπαϊωάννου